Kemi

Betydende cifre

03. marts 2020 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har lavet en stamopløsning af NaBr, som skulle være 1,0M 

c=n/V<-->n=c*V=1,0M*100*10^-3 L=0,1 mol

m_NaBr= 0,1 mol*102,894 g/mol= 10,2894 g ≈10,29 g

Hvordan fungerer det med betydende cifre, og er dette rigtigt?


Skriv et svar til: Betydende cifre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.