Matematik

Brøker

04. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
2x+3
---- = 3
5

X= 6
Er det korrekt

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2020 af Sveppalyf (Slettet)

(2x + 3)/5 = 3  <=>

2x + 3 = 15  <=>

2x = 12  <=>

x = 6

Det ser ud til at stemme.


Svar #2
04. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Beregn værdien af hvert udtryk når a=2 b=-3

A i anden +2ab+b i anden= 16

Er det korrekt

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2020 af janhaa

2^2-2*2*3+3^2=1


Svar #4
04. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

3+(a-b)+4=1
Er det korrekt

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. marts 2020 af Sveppalyf (Slettet)

a2 + 2ab + b2 =

22 + 2*2*(-3) + (-3)2 = 

4 - 12 + 9 =

1

Opgave 2:

3 + (a - b) + 4 =

3 + (2 - (-3)) + 4 =

3 + (2 + 3) + 4 =

12


Svar #6
04. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

1
8:- =0,0625
2
Er det korrekt

Svar #7
04. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Mente 8:1
-
2

Svar #8
04. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

?

Brugbart svar (0)

Svar #9
05. marts 2020 af PeterValberg

#6 Ja, såfremt du mente:

\frac{\left(\frac18\right)}{2}=\frac{1}{16}=0,0625

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.