Fysik

spændingsfaldet

05. marts 2020 af ty16 - Niveau: B-niveau

Hej sidder lige med en opgave, som jeg ikke rigtig kan finde ud af. 

Jeg har beregnet spørgsmål a, men kan ikke rigtig se hvordan jeg regner spørgsmål b...

Nogen som kan hjælpe? :-)

har lagt vedhæftet fil

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2020 af mathon

                    \small \small \begin{array}{lllll}b)\\&U_{AB}=R\cdot I=(25.4545\; \Omega )\cdot \left (0.55\; A \right )=14.0\; V \end{array}


Skriv et svar til: spændingsfaldet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.