Fysik

fysik hjælp

06. marts 2020 af Rador (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej, jeg har virkelig brug for hjælp til opgave c!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2020 af mathon

De tre lasere fungerer med hver deres bølgelængde.

Beregn bølgelængden for hver måling for at afgøre, hvilken laser der er anvendt:

                \small \begin{array}{llll} &\lambda =\frac{d}{n}\cdot \frac{x/2}{\sqrt{L^2+(x/2)^2}}\qquad d=10^4\; nm\qquad L=38.7\; cm\qquad\left [ x \right ]=cm \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2020 af mathon

                              \small \small \begin{array}{lllll}&\lambda (1,5)&=&644.651\; nm\\\\&\lambda (2,10)&=&640.670\; nm\\\\&\lambda (3,15.3)&=&646.407\; nm\\\\&\lambda (4,20.8)&=&648.815\; nm\\\\&\lambda (5,26.6)&=&650.023\; nm\\\\&\lambda (6,32.8)&=&650.305\; nm\\\\&\lambda (7,39.5)&=&649.376\; nm \\\\&\lambda (8,47.1)&=&649.802\; nm \end{array}


Skriv et svar til: fysik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.