Matematik

spredning

09. marts 2020 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har forsøgt at beregne spredning i følgende opgave. Men da det er uden hjælpemidler syntes jeg at det ser mærkeligt ud at jeg har fået spredning til kvadratrod af 3,24. Har jeg regnet forkert?

Vedhæftet fil: spredning løsning.png

Svar #1
09. marts 2020 af Stjerneskud2016

opgaven

Vedhæftet fil:opgave med spredning.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2020 af peter lind

kvadratrod(4) = 2, kvrod(0,9*0,9) = 0,9,  kvrod(4*0,9*0,9) = kvrod(4)*kvrod(0,9*0,9)


Skriv et svar til: spredning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.