Matematik

Ligninger

09. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvilken af ligninger udtrykker at y er det halve af x. Sæt et x

A) y=x-2
B) y=2x
C) y=x-1/2
D) y=2/x
E) y=x/x

Er det ikke c

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2020 af peter lind

Har du ikke skrevet forkert. Ingen af de nævnte giver y er det halve af x


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2020 af microhexa (Slettet)

Hvis y er det halve af x, er det jo ensbetydende med, at x er dobbelt så stor som y.

Hvilken tror du så det er? :)


Svar #3
09. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

E

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2020 af microhexa (Slettet)

...Haha du kom først igen, #1 :P Tænkte også at der nok var noget forkert der... Men det er nu også lidt sent på aftenen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. marts 2020 af Capion1

# 0
Hvis c er korrekt, er y 1/2 mindre end x.
Det er jo ikke det samme som, at y er det halve af x.


Svar #6
09. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Så hvad er svaret så må de være c

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. marts 2020 af peter lind

Hvis y skal være det halve af x må der gælde y =½x


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. marts 2020 af microhexa (Slettet)

Hvilket også kan skrives som y=x/2. Er du sikker på at du ikke har skrevet C eller D forkert...?


Svar #9
10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

C

Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.