Matematik

Kassens rumfang

10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
17.1 Er det ikke 16
17.2 Er det ikke 48
Vedhæftet fil: 20200310_142039.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2020 af StoreNord

17.1)      Jo
17.2)      Nej


Svar #2
10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

17.2 Så er det 56

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2020 af StoreNord

Nej. Tænk dig nu om. Fortæl hvordan du regner.


Svar #4
10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Okay hvis jeg siger 2×4×2 og der er 6 overflader.

Skal jeg så sige 2×4×2= 16×6=96

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2020 af StoreNord

Se på tegningen. De to endeflader er tilsammen 8 kvadrat-enheder.
De 4 store flader er hver også 8 kvadrat-enheder.
Hvor mange kvadrat-enheder er der så i alt?


Svar #6
10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

32

Brugbart svar (0)

Svar #7
10. marts 2020 af StoreNord

5 flader a 8 = 5 x 8=


Svar #8
10. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

40

Brugbart svar (0)

Svar #9
10. marts 2020 af StoreNord

Ja.


Skriv et svar til: Kassens rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.