Matematik

sandsyndlighed

13. marts 2020 af sufian78 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En som vil på en nem måde forklare mig hvordan jeg skal gribe den her opgave an, i såfald bare hjælpe med A'eren


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2020 af Moderatoren

Det ligner samme fremgangsmåde som i denne:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1942996#1943085


Svar #2
13. marts 2020 af sufian78 (Slettet)

Jamen hvordan udregner jeg c


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2020 af AMelev

                   

Se FS side 31 (185), (186) & (188)

a) X = Antal af de 15 unge, der har prøvet amfetamin. X ~ b(15,7.5%)
P(X = 0) = .... 

b) Y = Antal af de 15 unge, der har prøvet hash. Y ~ B(15,29.6%)
P(Y ≥ 1) = 1 - P(Y = 0) = ....

c)  Z = Antal af de 15 unge, der har prøvet ecstasy. Z ~ b(15,2.9%
P(Z = 1) = .....


Skriv et svar til: sandsyndlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.