Matematik

AKUT: vektorfunktioner

13. marts 2020 af lektiehjælp0012 - Niveau: A-niveau

Heeej

kan nogen hjælpe med vedhæftede opgave? det er lidt akut :)))


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2020 af mathon

         \small \begin{array}{lllll} &\overrightarrow{s}(t)=\begin{pmatrix} t^2+t+k_x\\ t^3+k_y \end{pmatrix}\\\\&\overrightarrow{s}(0)=\begin{pmatrix} 3\\4 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0^2+0+k_x\\ 0^3+k_y \end{pmatrix}\\\\\textup{hvoraf:}\\&\overrightarrow{s}(t)=\begin{pmatrix} t^2+t+3\\ t^3+4 \end{pmatrix} \end{array}


Svar #3
13. marts 2020 af lektiehjælp0012

tak


Skriv et svar til: AKUT: vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.