Matematik

Bestem f ' (4)

13. marts 2020 af anna8904 - Niveau: B-niveau

Bestem f '(4) og forklar hvad denne værdi fortæller om f. 

Om en funktion f oplyser det, at 
f '(x)=sqrt(x+5)-2*x.;


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2020 af janhaa

f ' (4) = 3-8 = -5


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2020 af Capion1

f '(4) kan ikke alene fortælle noget om funktionen f (x) men kun, at f (x) er aftagende i punktet (4 , f (4)) .
Skal hele funktionen f (x) analyseres, skal der (bl.a.) udarbejdes en fortegnsvariation for f '(x) .


Skriv et svar til: Bestem f ' (4)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.