Matematik

Sandsynlighed

14. marts 2020 af slettetbruger (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg tænker at jeg skal bruge formlen: P(X=r)=K(n,r)*p^r*(1-p)^n-r

Men er i tvivl om hvordan jeg finder n i denne her opgave, er der en der kan forklare mig det? . Jeg regner med at r er 20.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: opg 7.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2020 af janhaa

a)

P(X=20) = 0,175 = 1 - (sum andre)

b)

E(X) = 3*0,2 + (7/8) + 11*0,5 + 20*0,175 = 10,475 = \mu

\sigma^2=Var(X)=\sum (x_i-\mu)^2*P(X)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2020 af janhaa

Var(X) = 28,7

SD(X) = 5,36


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2020 af peter lind

Det er ikke en binomialfordeling.

Din profil siger du er folkeskoleelev; men det er ikke en opgave for en folkeskoleelev. Ret din profil.

Hvis du er gymnasieelev så brug formlen 172 side 30 og formlerne 182-183 side 31 i din formelsamling


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.