Matematik

a) Du skal bestemme en ligning for pyramidens bundflade. b) Du skal bestemme ligninger or pyramidens fire skrå sideflader

16. marts 2020 af ognia (Slettet) - Niveau: A-niveau

Du har givet en pyramide med kvadratisk grundflade med grundfladekant=4 cm og højde=6cm, som er indlagt i et rumligt koordinatsytem. 

I forhold til a) er jeg ikke sikker på hvorvidt jeg bare kan sige at z=0 og så sige at grundfladen ligning bare er CB^2 eller en anden af vektorerne, og iforhold til b) er jeg helt i tvivl om hvordan man skal lav den :( 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2020 af peter lind

Du har ret i at z=0 men hvad mener du med at ligningen er CB2 ? Rent umiddelbart mener jeg du skal skrive et interval for x og y

b) Hvis der er opgivet et koordinatsystem(der er der formodentlig) vil jeg gerne have oplyst dette. Læg gerne opgaven ind som en billedfil eller pdf fil


Skriv et svar til: a) Du skal bestemme en ligning for pyramidens bundflade. b) Du skal bestemme ligninger or pyramidens fire skrå sideflader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.