Matematik

Vinkel

18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvor stor en del udgør centervinklen af hele cirklen
Vedhæftet fil: 20200318_122311.jpg

Svar #1
18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Kan i hjælpe hvordan man regner den ud

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2020 af mathon

Hvor stor en brøkdel udgør 60° af 360°?


Svar #3
18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

har den


Svar #4
18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

en centervinkel spænder over en cirkelbue på 6 cm.

hvor stor er vinklen når radius er 8 cm.

skaljeg såp sige 6*8= 48


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. marts 2020 af mathon

            \small v=\frac{6}{2\cdot \pi \cdot 8}\cdot 360\degree


Svar #6
18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Hvad regner man det ud

Vedhæftet fil:123.PNG

Svar #7
18. marts 2020 af Kasperx1738 (Slettet)

Opg 8


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. marts 2020 af mathon

360°  ≡  100%

3.6°  ≡  1%

Fat vinkelmåleren og mål centervinklerne.

Divider derefter med 3.6 for at beregne procentdelen.


Skriv et svar til: Vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.