Fysik

Kinematik

18. marts 2020 af Cecilie0908 - Niveau: B-niveau

Hey

Jeg har problemer med at regne opgave 2, da jeg ikke ved hvordan jeg skal beregne den


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2020 af Larsdk4 (Slettet)

.


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. marts 2020 af Tqooa

Det ser ud til, at du allerede har beregnet accelerationen ved at bruge den formel, du brugte til at finde udtrykket for hastigheden :)


Svar #3
18. marts 2020 af Cecilie0908

Så det ville sige at det er accelerationen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2020 af Tqooa

Ja :)


Svar #5
18. marts 2020 af Cecilie0908

Men er første opgave så rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. marts 2020 af Tqooa

Jeg tror, at dit resultat er rigtigt nok. Det er dog en noget omstændig måde at udføre beregningen på.


Svar #7
18. marts 2020 af Cecilie0908

Hvordan ville du gøre? For jeg skal jo bare lave en graf


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. marts 2020 af mathon

korresponderende
                                 https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1944597


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. marts 2020 af ringstedLC

Når du har en formel som 2a · Δs = v2 - v02, er det nemmest at isolere (og eventuelt reducere) den søgte, her a, inden der indsættes værdier:

a = 0.5 · (v2 - v02) / Δs

a = 0.5 · (102 - 202) (m/s)/ 400 (m)

a = - 3 / 8 (m/s2)

så enheder kun skal beregnes og skrives så få gange som muligt.


Skriv et svar til: Kinematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.