Matematik

Sandsynlighed

19. marts 2020 af EmilThørghsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med hvordan jeg skal udfylde tabellen og, hvordan jeg regner den sidste opgave


Svar #1
19. marts 2020 af EmilThørghsen (Slettet)

opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2020 af peter lind

a) Der er ialt 8 felter med lige stor sandsynlighed' Sandsynligheden af billedene bliver så antal felter med billeder/8

b) Sandsynlighed for kat * sandsynlighed for ost* sandsynlighed for ost


Svar #4
19. marts 2020 af EmilThørghsen (Slettet)

Så opgave a skal der stå 1/8 på alle felterne, eller hvordan?

Svar #5
19. marts 2020 af EmilThørghsen (Slettet)

Nårh okay så der er 2 elefanter så
2/8
3 kat = 3/8
2 ost = 2/8
Osv

Svar #6
19. marts 2020 af EmilThørghsen (Slettet)

Opgave b
3/8 • 2/8 • 3/8 = 9/256 siger den

Men det kan vel ikke være?

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. marts 2020 af peter lind

#5 ja

#6 Hvorfor dog ikke ?


Svar #8
19. marts 2020 af EmilThørghsen (Slettet)

Så resultat kan godt være 9/256

Så sandsynligheden for kat ost kat er 9/256

Svar #9
20. marts 2020 af EmilThørghsen (Slettet)

Hvis man dividere de bliver det 28,44
Er det så ikke 28,44% resultatet

Brugbart svar (0)

Svar #10
20. marts 2020 af peter lind

Du har tastet 256/9 i stedet for 9/256


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.