Matematik

Sandsynlighed

20. marts 2020 af layla111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Har virkelig brug for hjælp til denne opgave? Håber I kan hjælpe herinde:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2020 af PeterValberg

a)

P(u\geq100)=P(100)+P(250)+P(1000)=.....

b)

P(u<100)=P(0)+P(10)=....

c)

P(u=10\,\vee\,u=100)=P(10)+P(100)=....

d)

P(u\neq10)=1-P(10)=....

e)

P(u\leq250)=1-P(1000)=....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
20. marts 2020 af layla111 (Slettet)

Hvordan skal jeg udregne, kan du give et eksempel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2020 af PeterValberg

du skal aflæse d angivne sandsynligeheder i tabellen og indsætte dem idet, jeg har skrevet:

a)

P(u\geq100)=P(100)+P(250)+P(1000)=0,1+0,04+0,01=0,15

hvilket betyder, at sandsynligheden for at vinde MINDST 100 kr. (eller derover) er 0,15 (altså 15 %)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.