Matematik

Forklar hældningskoefficienten af f(x)=x+2

20. marts 2020 af INeedHelp132 - Niveau: 7. klasse

Hej!

Jeg har fået en opgave der hvor jeg skal forklare hvad hældningkoefficienten af f(x)=x+2 er.

Jeg forstår ikke hvordan jeg skal forklare det.

Kan nogen please hjælpe mig!

Der er et billede af hvordan funktionen ser ud i et koordinatsystem.

Vedhæftet fil: geogebra-export (5).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af janhaa

f(x) = x + 2 has slope is 1.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

f. ex has g(x) = 2x - 7

has slope = 2

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

and h(x) = -3x + 4

has slope -3


Skriv et svar til: Forklar hældningskoefficienten af f(x)=x+2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.