Matematik

Skalarprodukt matematik C

20. marts 2020 af BenjaminFeraru - Niveau: C-niveau

Hvordan udregner jeg skalarprduktet af dette:

5/2* 9 over 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af janhaa

???


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2020 af Repeno

Brug formlen: \binom{a_1}{a_2}*\binom{b_1}{b_2}=a_1*b_1+a_2+b_2

I dit fildælde: \binom{5}{2}*\binom{9}{5}=5*9+2*5=55


Skriv et svar til: Skalarprodukt matematik C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.