Matematik

Find forkrift og bestem koordinatsæt

22. marts 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Hjæææælp søges:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2020 af mathon

                         \small \begin{array}{lllll}a)\\&\overrightarrow{s}{\, }'(t)=\begin{pmatrix} 3t^2-1\\-2t \end{pmatrix}\\\\b)\\&\textup{lodret tangent kr\ae ver:}&3t^2-1=0 \end{array}


Svar #3
22. marts 2020 af Mie23234

#2

                         \small \begin{array}{lllll}a)\\&\overrightarrow{s}{\, }'(t)=\begin{pmatrix} 3t^2-1\\-2t \end{pmatrix}\\\\b)\\&\textup{lodret tangent kr\ae ver:}&3t^2-1=0 \end{array}

Hej mathon, det jeg undre mig over er hvordan man finder forskriften


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2020 af mathon

                               \small \begin{array}{lllll}&\overrightarrow{s}(t)=\begin{pmatrix} x(t)\\y(t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} t^3-t\\2-t^2 \end{pmatrix}\qquad -2\leq t\leq 2\\\\\\&\overrightarrow{s}{\, }'(t) =\begin{pmatrix} x{\, }'(t)\\y{\, }' (t) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 3t^2-1\\-2t \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Find forkrift og bestem koordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.