Matematik

Bestem E(x) og værdier af p

22. marts 2020 af Mie23234 - Niveau: B-niveau

Hjæææælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2020 af AMelev

                        
a) Se FS side 31 (180) & (182)

b) Bestem E(X) udtrykt ved p. Løs så uligheden E(X) < 0


Svar #2
22. marts 2020 af Mie23234

#1

                        
a) Se FS side 31 (180) & (182)

b) Bestem E(X) udtrykt ved p. Løs så uligheden E(X) < 0

Hvilken formelsamling ser du på? jeg kan i hvert fald ikke finde den


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. marts 2020 af Mathias7878

Man har, at

E(X) = \sum_{i = 1}^n x_iP(X=x_i) = -2\cdot 0.2 + 0 \cdot p + 3 \cdot (0.8-p) = -0.4+2.4-3p = 2-3p

så du skal løse

      E(X) = 2-3p < 0

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. marts 2020 af AMelev

Ad #3 Det er den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen.
Du har angivet STX og B-niveau, passer det ikke?


Svar #6
22. marts 2020 af Mie23234

#4

Man har, at

E(X) = \sum_{i = 1}^n x_iP(X=x_i) = -2\cdot 0.2 + 0 \cdot p + 3 \cdot (0.8-p) = -0.4+2.4-3p = 2-3p

så du skal løse

      E(X) = 2-3p < 0

Er det b) du har svaret på?


Svar #7
22. marts 2020 af Mie23234

For fik a til at give 0.5


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. marts 2020 af Mathias7878

#7 det er også rigtigt. Hvad med b)?

- - -

 

 


Svar #9
22. marts 2020 af Mie23234

#8

#7 det er også rigtigt. Hvad med b)?

Altså tænker del b i opgaven hvordan løser man den


Skriv et svar til: Bestem E(x) og værdier af p

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.