Matematik

Aflevering

23. marts 2020 af Maria1306aabenraa - Niveau: C-niveau

Hej. En der kan hjælpe med denne opgave. Ved ikke hvordan jeg skal bestemme forskiften for tangenten 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2020 af peter lind

ligningen er y= g'(x0)(x-x0) +g(x0)


Svar #2
23. marts 2020 af Maria1306aabenraa

Svar #1 Jeg ved at jeg skal bruge den ligning, men ved ikke hvordan jeg skal begrene det udover at jeg allerede kender x0


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2020 af oppenede

hvad er opgave 1 til 3


Svar #4
23. marts 2020 af Maria1306aabenraa

Svar #3 

Har allerede besvaret de 3 opgaver. 

1. g(4) = 8 

2. g´(x) = ((2)/(√(4)))  

3. g ´ (4) = 1


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. marts 2020 af SandyK

Du har allerede resultaterne af de forskellige dele i formlen, du skal blot indsætte dine resultater på de rigtige pladser. 

Du har x0=4 , g(4)=8 , g'(4)=1.

du indsætter disse tal i formlen og får:

y=1(x-4)+8

og så skal du blot gange parentesen ud. 


Svar #6
23. marts 2020 af Maria1306aabenraa

Svar #5 Tak!


Skriv et svar til: Aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.