Kemi

afstemning af ๐‘บ๐‘ถ๐Ÿโˆ’๐Ÿ‘(๐’‚๐’’)+๐‘ด๐’๐‘ถโˆ’๐Ÿ’(๐’‚๐’’)โ†’๐‘บ๐‘ถ๐Ÿโˆ’๐Ÿ’(๐’‚๐’’)+๐‘ด๐’๐Ÿ+(๐’‚๐’’) (๐’”๐’–๐’“ ๐’๐’‘๐’รธ๐’”๐’๐’Š๐’๐’ˆ)

24. marts 2020 af ostehaps9688 - Niveau: B-niveau



??????−??(????)+??????−??(????)→??????−??(????)+??????+(????)         (?????? ??????รธ??????????)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2020 af Moderatoren

Hvad forstรฅr du ikke ved det, nรฅr du skal gรธre det?

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1946352


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2020 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} & \overset{\mathbf{{\color{Red} +4}}}{S}{O_3}^{2-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\; \overset{{\color{Blue} \mathbf{+7}}}{Mn}{O_4}^{-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\;\; \longrightarrow \; \overset{\mathbf{{\color{Red} +6}}}{S}{O_4}^{2-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\; \overset{\mathbf{{\color{Blue} +2}}}{Mn}{^{2+}}\, _{\textit{(aq)}} \end{array}

\small \begin{array}{lccc}&\textup{op}&\textup{ned}&\textup{antal}\\Mn&&5&2\\S&2&&5 \end{array}

\textup{afstemning af op- og nedgange:}

             \small \begin{array}{lllll} & 5\, S{O_3}^{2-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\;2\, Mn{O_4}^{-}\, _{\textit{(aq)}}\; \longrightarrow \; 5 \, S{O_4}^{2-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\;2\, Mn{^{2+}}\, _{\textit{(aq)}} \end{array}

\textup{afstemning af ladning:}

             \small \begin{array}{lllll} & 5\, S{O_3}^{2-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\;2\, Mn{O_4}^{-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\; 6\, H^+\, _{\textit{(aq)}}\; \longrightarrow \; 5 \, S{O_4}^{2-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\;2\, Mn{^{2+}}\, _{\textit{(aq)}} \end{array}

\textup{afstemning af hydrogen:}

             \small \begin{array}{lllll} & 5\, S{O_3}^{2-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\;2\, Mn{O_4}^{-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\; 6\, H^+\, _{\textit{(aq)}}\; \longrightarrow \; 5 \, S{O_4}^{2-}\, _{\textit{(aq)}}\; +\;2\, Mn{^{2+}}\, _{\textit{(aq)}} \; +\; 3\, H_2O\, _{\textit{(l)}} \end{array}

\textup{oxygen stemmer.}


Skriv et svar til: afstemning af ๐‘บ๐‘ถ๐Ÿโˆ’๐Ÿ‘(๐’‚๐’’)+๐‘ด๐’๐‘ถโˆ’๐Ÿ’(๐’‚๐’’)โ†’๐‘บ๐‘ถ๐Ÿโˆ’๐Ÿ’(๐’‚๐’’)+๐‘ด๐’๐Ÿ+(๐’‚๐’’) (๐’”๐’–๐’“ ๐’๐’‘๐’รธ๐’”๐’๐’Š๐’๐’ˆ)

Du skal vรฆre logget ind, for at skrive et svar til dette spรธrgsmรฅl. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger pรฅ Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.