Matematik

Procent formel

25. marts 2020 af Mikkel8881 - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg skal skrive en formel som skal bruges til at beregne forskellen i procent.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

( ( slutværdi - begyndelsesværdi ) / ( begyndelsesværdi ) ) · 100 % = procentdelen


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2020 af mathon

ofte anvendt som:
                                 \small p=\left (\frac{\textup{slutv\ae rdi}}{\textup{begyndelsesv\ae rdi}}-1 \right )\cdot 100\%


Skriv et svar til: Procent formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.