Matematik

Graf!!

25. marts 2020 af Idamus100 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej derude jeg sidder med denne opgave jeg var virkelig hurtig brug for hjælp til. Jeg kan ikke finde ud af hvordan grafen skal tegnes. Er der en der vil hjælpe mig med den! Tak på forhånd.

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2020 af janhaa

f(x)=a(x+1)(x-5)


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. marts 2020 af Germanofil (Slettet)

#0

Sæt f(-1) = -3 og f(4) = 4. Markér nu f(-1) og f(5), så de ligger mellem disse værdier, og så de følger de angivne monotoniforhold.


Svar #3
25. marts 2020 af Idamus100 (Slettet)

Hvordan skal jeg markere det? Jeg bruger geogebra til at lave grafen, men det lykkedes mig ikke. Kunne du evt hjælpe mig? Ville være en kæmpe hjælp.


Skriv et svar til: Graf!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.