Matematik

Vektorfunktioner og parameterfremstilling

25. marts 2020 af Halla246 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2020 af janhaa

x=t+2\\ \\y=t^2+4t+3 \\ t=x-2\\ \\ y=(x-2)^2+4(x-2)+3=x^2-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2020 af AMelev

                    

x = t + 2 og y = t2 + 4t +3

Løs ligningen x = t + 2 mht. t og indsæt løsningen i y.


Skriv et svar til: Vektorfunktioner og parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.