Kemi

aktuelle koncentration af oxonium

26. marts 2020 af Jamulla - Niveau: C-niveau

har brug for hjælp med formlerne bare, så jeg selv kan finde ud af det

Vedhæftet fil: opgave 5.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2020 af janhaa

a) [H+] = 10-7 M

b) pH=3

c) [H+] = 10^-11 M

d) pH = 11

e) [H+] = 10-1,26 = 0,055 M

[OH-] = 1,82*10-13 M 


Svar #2
27. marts 2020 af Jamulla

Mange tak 


Skriv et svar til: aktuelle koncentration af oxonium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.