Matematik

Analyserende statistik

30. marts 2020 af bruger0570

Hej, jeg har endnu en sprøgsmål denne gang handler det om analysernde statestik. 

Spørgsmålet er vedhæftet nedenunder.

Håver der er en der kan hjælpe mange hilsner

Vedhæftet fil: Analyserende statistik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2020 af peter lind

a og b  Brug dit cascrktøj

95% konfidensinterval  [μ-σ; μ+σ]


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. marts 2020 af janhaa

Bin (n, p ) = Bin(10, 0.4)

a)

P(X=4) = 10C4*0,44 * 0,66 =...

b)

Bin(20, 0.4) \sim\,\,N(\mu,\sigma)

P(X\geq 4)=1 - P(X<4)

P(X\leq 8)


Skriv et svar til: Analyserende statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.