Matematik

Stykkevis lineær funktion

11. april 2020 af helpn - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg mangler hjælp til opgave b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2020 af mathon

                \begin{array}{lllll}&s(x)=\left\{\begin{array}{llll} 0x+35\,900&\textup{for}&0< x\leq 35\,900\\0.7x+10\,770& \textup{for}&35\,900 < x \leq 490\,700 \\ 0.5x+108\,910& \textup{for} & 490\,700 < x \leq 689\,300 \\ 0.45x+143\,375& \textup{for} & x > 689\,300 \end{array}\right. \end{array}


Svar #2
11. april 2020 af helpn

Tak for svar! Kan du måske uddybe, hvordan du kommer frem til tallene? :)


Svar #3
11. april 2020 af helpn

Okay, jeg har indset det nu :)

 

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2020 af mathon

korrektion:
                \small \begin{array}{lllll} & s(x)=\left\{\begin{array}{llll} 1x + 0 & \textup{for} &0< x\leq 35\,900\\0.7x+10\,770& \textup{for}&35\,900 < x \leq 490\,700 \\ 0.5x+108\,910& \textup{for} & 490\,700 < x \leq 689\,300 \\ 0.45x+143\,375& \textup{for} & x > 689\,300 \end{array}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Stykkevis lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.