Matematik

differensligning

14. april 2020 af sb275 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

hvordan løser jeg denne opgave


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. april 2020 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. april 2020 af swpply (Slettet)

Fra differensligningen yn+1 = 5yn + 1 har du direkte at y2 = 5y1 + 1 samt at y1 = 5y0 + 1. Fra den første finder du altså at y1 = (y2 - 1)/5 = 11. Fra den sidste finde du tilsvarende at y0 = (y1 - 1)/5 = 2.


Skriv et svar til: differensligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.