Matematik

Optimering

15. april 2020 af Anne002 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der en der vil hjælpe med opgave a? Er helt blank.

Vedhæftet fil: Matem.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2020 af ringstedLC

a)

\begin{align*} l_{hegn}=45 &= b_{indhegning}+(l_{indhegning}-3) \\ &= x+(l_{indhegning}-3) \\ l_{indhegning} &= \;? \\ A(x) &= b_{indhegning}\cdot l_{indhegning} \end{align*}

b) Bestem maks. af A.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2020 af Jonas20

#2

a)

\begin{align*} l_{hegn}=45 &= b_{indhegning}+(l_{indhegning}-3) \\ &= x+(l_{indhegning}-3) \\ l_{indhegning} &= \;? \\ A(x) &= b_{indhegning}\cdot l_{indhegning} \end{align*}

b) Bestem maks. af A.

Tak for hjælpen, men er stadig lidt i tvivl. Hvilken formel benytter man oprindeligt for at komme frem til A(x)=x*(48-x) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. april 2020 af ringstedLC

Bestem lindhegning og indsæt i A(x).


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.