Kemi

Idealgas

15. april 2020 af MimiJac - Niveau: C-niveau

Ser det her rigtigt ud?

Vedhæftet fil: Skærmbillede (62).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2020 af Sveppalyf (Slettet)

Du kunne godt lige sætte enheder på.

V = (n*R*T)/p

(Det skal være et p, ikke et ρ.)

V = (0,86 mol * 0,0831 L*bar/(K*mol) * 293 K) / 1,0 bar = 21 L


Skriv et svar til: Idealgas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.