Matematik

Vektorfunktioner HASTER

15. april 2020 af raqu4 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har det virkelig svært med emnet vektorfunktioner, derfor har jeg brug for lidt hjælp.

Jeg har lavet a'eren, men jeg mangler spørgsmål b. Jeg ved ikke hvordan jeg skal starte eller hvad jeg skal gøre...

Håber, at der er nogen der kan hjælpe.

Vedhæftet fil: ww.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. april 2020 af janhaa

s ' = (3t2-2, 2t)

slope = y/x = 2t/(3t2-2) for t=2

slope for s er: 4/10 = 2/5

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

l: 5y = 2x +12

y = (2x/5) + 12/5

dvs slope 2/5

dvs samme gradient / slope.

l er tangent til s


Svar #3
15. april 2020 af raqu4

mange tak for hjælpen#2 


Skriv et svar til: Vektorfunktioner HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.