Matematik

vektorer

20. april 2020 af rose0553 - Niveau: C-niveau

I modellen følger den venstre mede for hver af de to snescootere henholdsvis sporet gennem A og B og henholdsvis sporet gennem C og D. Det antages, at medernes spor i modellen begge følger en ret linje. 

A) Bestem en ligning for den linje som sporet AB er en del af. 

nogle der kan svaret forstår det ikke!!! Billedet kan ses nedenfor 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2020 af mathon

Hvordan beregner du sædvanligvis ligningen for en ret linje gennenm to faste punkter?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2020 af janhaa

b)

slope AB = 3/3 = 1

slope CD: 6/6=1

a(AB) || a(CD)

a)

y = x + b

5 = 4+b

b=1

y = x+1


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2020 af mathon

Parallelle linjer har overalt samme afstand.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. april 2020 af mathon

                   \small \small \begin{array}{lllll}\textup{beregning af C's afstand }\\\textup{fra linjen gennem A og B}&d=\frac{\left |8 - 3 + 1 \right |}{\sqrt{1^2+(-1)^2}} \end{array}


Svar #6
20. april 2020 af rose0553

er det svaret på opgave a ? 

i svar #5 ?


Svar #7
20. april 2020 af rose0553

#5

                   \small \small \begin{array}{lllll}\textup{beregning af C's afstand }\\\textup{fra linjen gennem A og B}&d=\frac{\left |8 - 3 + 1 \right |}{\sqrt{1^2+(-1)^2}} \end{array}

er det svaret?


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. april 2020 af mathon

   Nej det er ikke svaret på a) men på c)


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.