Matematik

Partikulær løsning

22. april 2020 af StuderendeDK (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej!

Jeg står og skal bestemme den partikulære løsning til y'(t)-\frac{5}{t}y(t)=t^{4}som opfylder yp(e)=0

Hilsen


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2020 af peter lind

hvad mener du med yp(e) = 0 ? Brug dit CAS værktøj


Svar #2
22. april 2020 af StuderendeDK (Slettet)

Det er sådan opgaven er formuleret

Vedhæftet fil:Billed.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2020 af peter lind

Gæt på en løsning til ligningen af formen a*t4

Løs derefter den homogene ligning ved brug af formel 70 side 13 i din formelsamling


Skriv et svar til: Partikulær løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.