Matematik

Nulpunkter

23. april 2020 af kkhh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen som kan hjælpe med at besvare denne opgave 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2020 af Lua13


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2020 af mathon

                                \small \begin{array}{llll} a)&x^5-3x^2+1=0\quad \wedge \quad x>0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2020 af mathon

                                \small \small \small \begin{array}{llll} b)&f{\,}'(x)=4x^3-3-\frac{1}{x^2}\quad \wedge \quad x>0 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2022 af nikita0876

Jeg forstår ikke lige denne opgave, hvordan vil i finde nukpunkterne for f?

Jeg har gjort det her, som i kan se på skærmbilledet


Skriv et svar til: Nulpunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.