Matematik

Hastighedsvektor

23. april 2020 af EmilLønne (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg håber at nogle af jer kan hjælpe mig med at finde svar på disse tre spørgsmål. Tak på forhånd :)


Svar #1
23. april 2020 af EmilLønne (Slettet)

Her er billede


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2020 af AMelev

             
a) Fart = |hastighedsvektor| = f(t) = |s'(t)|. Hvad er problemet? Bestem s'(t) og beregn længden af vektoren. Se FS side 31 (185).

b) Bestem max/min af f(t) på sædvanlig vis 

c) Se FS (186)
Hvor hastidheden er størst/mindst er acellerationen ..../......


Skriv et svar til: Hastighedsvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.