Fysik

Modstand

26. april 2020 af TheMathNerd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Jeg har problemer med vedhæftede.

Håber I kan hjælpe!

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2020 af ringstedLC

\begin{align*} \rho &= R\cdot \frac{A}{L} \\ \rho &= \frac{R}{L}\cdot \pi\cdot r^{2} \\ d &= \;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2020 af ringstedLC


Svar #3
27. april 2020 af TheMathNerd (Slettet)

jeg fik det til 1,3mm kan det passe?
Er bange for forkert udregning.

Hvis det passer så håber jeg I kan vise om der er andre metoder til at udregne!


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2020 af ringstedLC

Vis hvordan du er kommet frem til resultatet.

Det er meget vigtigere end en eventuel tastefejl.


Skriv et svar til: Modstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.