Matematik

årets eksamensprojekt

26. april 2020 af signecr - Niveau: B-niveau

er der nogle som har lavet opgave 2.c i dette års projekt hhx? jeg sidder virkelig fast 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Følger med


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2020 af Skolehjælp1234567 (Slettet)

følger med


Svar #3
26. april 2020 af signecr

nogle der kan hjælpe med opgave 3b ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Ja, men kan du hjælpe med 2-c ogs?


Svar #5
26. april 2020 af signecr

#4

Ja, men kan du hjælpe med 2-c ogs?

ja er næsten færdig med den 


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Her har du 3.B, Kan du sende 2.C?

Vedhæftet fil:værsgo.PNG

Svar #7
26. april 2020 af signecr

tingene skal omformuleres 


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Slf. Kan du hjælpe med Opg 2 (A det sidste punkt der lyder "de samlede omkostninger på lånet".

Har daterne men kan ikke finde ud af det, hvis du kunne sende den også :))


Svar #9
26. april 2020 af signecr

#6

Her har du 3.B, Kan du sende 2.C?

hvordan har du fået de tal der står inde i opgaven? 


Svar #10
26. april 2020 af signecr

#8

Slf. Kan du hjælpe med Opg 2 (A det sidste punkt der lyder "de samlede omkostninger på lånet".

Har daterne men kan ikke finde ud af det, hvis du kunne sende den også :))

kan du sende et screenshot af din opgave med 3b for forstår ikke helt du har skrevet nemlig


Brugbart svar (0)

Svar #11
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Fik det fra en anden, men du får tallet ved beregningerne til højre for. Har markeret dem her.

Vedhæftet fil:værsgo.PNG

Svar #12
26. april 2020 af signecr

#11

Fik det fra en anden, men du får tallet ved beregningerne til højre for. Har markeret dem her.

okay så du fik svaret men ikke fremgangsmåden?


Brugbart svar (0)

Svar #13
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Tilhøjre er Beregningerne til svarene. Det er ikke noget man véd, men noget der beregnes. Der ikke forklaret men beregnet.


Brugbart svar (0)

Svar #14
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Hvordan har du beregnet finsieringerne inde i bergnerne står talene der bare intet gange eller noget`?


Svar #15
26. april 2020 af signecr

#13

Tilhøjre er Beregningerne til svarene. Det er ikke noget man véd, men noget der beregnes. Der ikke forklaret men beregnet.

har fundet en der forkalre det lidt bedre 


Svar #16
26. april 2020 af signecr

#14

Hvordan har du beregnet finsieringerne inde i bergnerne står talene der bare intet gange eller noget`?

hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #17
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Det bare din Opgave 2 (C

Forstår ikke hvordan du har regnet de forskellige rentgæld ud.  Talene har du sat ind men hvordan udregnes de 2 rentgæld?

Vedhæftet fil:hvordan.PNG

Svar #18
26. april 2020 af signecr

#17

Det bare din Opgave 2 (C

Forstår ikke hvordan du har regnet de forskellige rentgæld ud.  Talene har du sat ind men hvordan udregnes de 2 rentgæld?

det er tal fra 2a og 2b 


Svar #19
26. april 2020 af signecr

danmark 

real kreditlån 

rente= 0.00083 er udregnet i 2a 

120 = de terminer der er gået 10*12 

7702.0814 = ydelsen beregnet i 2a

2120750= det hun låner 

sverige: 

Priotetslån: 

0.001283 er udregnet i 2b 

120= terminer 

8521,17= ydelse udregnet i 2b 

realkredit lån 

0.003193= rente 2b 

120 terminer 

1940,8 =ydelse opgave 2b 

374250= det hun låner 


Brugbart svar (0)

Svar #20
26. april 2020 af Julie7788 (Slettet)

Ja men hvordan har du i Priotetslån til -1368801,32 og Realkreditlån til -265397,79 :))

Kunne være en hjælp at skrive hvordan du beregner de forskellige data du har skreven øverst til at kunne får svaret på Priotets og Realkredit :)?


Forrige 1 2 3 Næste

Der er 45 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.