Matematik

En funktion er givet ved f(x) = 3x2 + 4ex + 2.

26. april 2020 af Saadjama - Niveau: B-niveau

løses uden hjælpemidler 

En funktion er givet ved f(x) = 3x2 + 4ex + 2.

Bestem f′(x) og f′(0).


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2020 af peter lind

brrug formel 133 og 131 i din formelsamling


Skriv et svar til: En funktion er givet ved f(x) = 3x2 + 4ex + 2.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.