Matematik

side df?

26. april 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nooo har fået denne opgave og ved ikke hvordan man løser den nogen der kan hjælpe? på forhånd mange tak! 

Vedhæftet fil: 20200426_222607.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2020 af janhaa

AC = 5

DF/39 = 5/13

DF = (39*5) / 13 = 15


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2020 af Eksperimentalfysikeren

Find AC med hjælp fra Pythagoras.

Ensliggende sider i de to trekanter er proportionale.


Svar #3
27. april 2020 af l24 (Slettet)

Mange tak :) 


Skriv et svar til: side df?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.