Matematik

Integralregning

27. april 2020 af Emil0001 - Niveau: B-niveau

Vi får j(x)=3x^3+e^x

a) Beregn stamfunktionen til j(x)

b) Beregn arealet mellem grafen for j(x) og x - aksen i intervallet (-2;2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2020 af mathon

           \begin{array}{llll}a)&F(x)=\frac{3}{4}x^4+e^x+k \\\\b)& A=\int_{-2}^{2}j(x)\,\mathrm{d}x =\left [ \frac{3}{4}x^4+e^x \right ]_{-2}^{2}=\frac{3}{4}\cdot 2^4+e^2-\left ( \frac{3}{4}\cdot (-2)^4+e^{-2}\right ) \end{array}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.