Matematik

plz hjælp med spørgsmål b omkring c

27. april 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Spørgsmål b er dybt frustrende! har spurgt før, men kan simplethen ikke forstå det har prøvet så meget! og jeg vil gerne vide, hvordan det bliver til facit som er ∠c=9,1° plz skriv den fulde beregning så det er forståeligt ville være en kæmpe hjælp 

Bruger nspire cas

Om trekant ABC oplyses at ∠A =30°, |AC|= 40 og arealet af trekanten er 100. 
a)  Beregn længden af siden C (her fik jeg længden af c = 10) 
b)  Beregn ∠C


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2020 af apricotx

Jeg vil ikke lave den fulde beregning, men du kunne udregne den sidste side med cosinus-relationerne. Og bagefter bruge dem igen til at finde vinklen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. april 2020 af ringstedLC

Uanset hvor meget det driller eller om du ikke forstår hjælpen, så er der ingen grund til at oprette en ny tråd med den samme opgave. Faktisk giver det kun bøvl.

- Vi skal bruge tid på at finde den oprindelige tråd for at se, hvor langt du er kommet og hvilken hjælp, du allerede har fået.

- Du skal holde øje med svar i to tråde, der måske ovenikøbet gør dig mere forvirret fordi der anvises forskellige metoder eller i værste fald en forkert metode.

Så lad være med det, og lav nogle meget bedre overskrifter.

Se: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1955880


Skriv et svar til: plz hjælp med spørgsmål b omkring c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.