Matematik

sandsynlighed

29. april 2020 af lektiehjælp0012 - Niveau: A-niveau

hej er der nogen der kan hjælpe mig med vedhæftede opgave. Eventuelt vise vej?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2020 af Capion1


a)    P(X < 500)
b)    P(X = μ + σ) - P(X = 500)     


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2020 af janhaa

b)

P(500 < X < 525)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2020 af janhaa

N(515, 10)

a)

P(X < 500) = G((500-515)/10) = G(-1,5) = 0,067


Svar #4
30. april 2020 af lektiehjælp0012

Jeg forstår ikke a) kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. april 2020 af Capion1

P(X < 500)  vil, geometrisk, tolkes som arealet under normalfordelingskurven for μ = 515 og σ = 10
i intervallet ]- ∞ , 500[    (som er samme areal som i intervallet  ]- ∞ , 500] ) 


Skriv et svar til: sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.