Matematik

Hjælp til heltal

30. april 2020 af Majaaaaa2829202 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Summen af tre på hinanden følgende heltal der indgår i 7-tabellen er 105.
Hvad er det største af disse heltal?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2020 af Moderatoren

Ved du hvad et heltal er?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2020 af mathon

           \begin{array}{llll} (n-7)+n+(n+7) =105\\\\ 3n=105\\\\ n=35 \\\\ \textup{p\aa \ hinanden f\o lgende heltal:}&28\quad 35\quad \underset{\textup{st\o rst}}{42} \end{array}


Svar #3
04. maj 2020 af Majaaaaa2829202 (Slettet)

Tak skal du have #2


Skriv et svar til: Hjælp til heltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.