Matematik

Find det manglede tal.

30. april 2020 af Emily34 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Nogle der har svar?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2020 af Moderatoren

Ja, men det er dig, som skal finde svaret. 

Hvad tænker du, at du skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede (beskåret en anelse),
det gør det lidt nemmere at hjælpe dig :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2020 af PeterValberg

prøver lige igen....

okay, det lader så ikke til, at man i skrivende stund
kan vedhæfte et vedhæftet billede....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2020 af Soeffi

Vedhæftet fil:1957168.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2020 af Soeffi

#4. Man skal finde værdien af 4E. 

Du har at:

(3. søjle): E + 3V = 402, 

(2. række): 3·V + O = 405 og

(4. række): 2O + 2V = 390

som medfører:

E = 402 - 3V, 

3·V = 405 - O og

O = 195 - V

som medfører:

E = 402 - 3V, 

V = 105 og

O = 195 - 105

som medfører:

E = 402 - 315, 

V = 105 og

O = 90

som medfører:

E = 87,

V = 105 og

O = 90

Dermed er 4E = 348


Skriv et svar til: Find det manglede tal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.