Matematik

Differentialregning - bestem differentialkvotienten

01. maj 2020 af Haruharu (Slettet) - Niveau: B-niveau

kunne nogle kigge mine bevarelse igennem og fortælle mig om det er korrekt? Eller udpege hvad jeg har gjort forkert. Tak

Opgave a.) 

1.) bestem differentialkvotienten f'(x0) for følgende funktioner:

vedhæftet opgave + mine svar

2.) bestem f'(2) for hver af oversående funktioner.

vedhæftet opgave + mine svar


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2020 af mathon

                          \small \begin{array}{lllll} f(x)=k\\\\ f{\,}'(x)=0 \end{array}


Svar #2
01. maj 2020 af Haruharu (Slettet)

#1
Um ville du havde noget imod at sætte ord på hvad du mener? Ikke at jeg ikke er meget glad for alt den hjælp jeg kan få... det er bare at det der ikke hjælper mig meget...

Brugbart svar (1)

Svar #3
01. maj 2020 af ringstedLC

1.)

- f1, f4 og f8 er alle lineære, men diff.-koefficienten af f1 afviger fra de to andre.

- f2, f6 og f7 kan reduceres.

- f3 og f5 er rigtige.

Din notering er nærmest håbløs.

\begin{align*} f3(x) &= -20\Rightarrow f3'(x_0)=0 \\ \end{align*}

2.) Du skal bestemme fn'(x0)

\begin{align*} f8'(2) &= 76-4\cdot 2= \end{align*}


Skriv et svar til: Differentialregning - bestem differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.