Kemi

hastighedsudtryk

01. maj 2020 af KFMK - Niveau: B-niveau

Jeg har fået stillet et spørgsmål, markeret med rødt hvor jeg har forklaret ud fra de eksempler jeg har lavet i Nspire. Nu skal jeg opstille et hastighedsudtryk, er meget i tvivl om hvordan jeg gør det. Er det noget jeg bør kunne se udfra mine data efter forsøg eller hvad skal jeg bruge for at lave det?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2020 af mathon

               \small v=\left (1.24332\; s^{-1} \right )\cdot \left [ A \right ]_t


Svar #2
01. maj 2020 af KFMK

Hvordan kommer du frem til det Mathon?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2020 af mathon

Jeg var ikke opmærksom nok på, at nspire anvender a og b omvendt af dansk tradition,
hvorfor #1 skal korrigeres til:

                                                      \small \small v=0.042346\cdot \left [ A \right ]_t

som i
            https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1957518#1957524

                                                    


Skriv et svar til: hastighedsudtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.