Matematik

Hjælp C

02. maj 2020 af Sara6543 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Mangler hjælp til C...

Vedhæftet fil: opg.mm.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2020 af mathon

          \small \small \begin{array}{lllll}b)&\left | PQ \right |=\sqrt{(3-2)^2+(12-4)^2}=\sqrt{65} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2020 af mathon

          \small \small \begin{array}{lllll}c)&\left | R Q \right |=\sqrt{(x-2)^2+(x^2+3 - 4)^2} \\\\& \left |RQ \right | = \sqrt{x^4-x^2-4x+5}\\\\\\& \left | RQ \right |\textup{ er mindst, n\aa r }x^4-x^2-4x+5\textup{ er mindst}\\& \textup{hvilket bl.a. }\\& \textup{kr\ae ver:}\quad \left (x^4-x^2-4x+5 \right ){}'=\left ( 4x^3-2x-4 \right ) = 0 \\\\\\& \textup{Unders\o g monotonforholdene for }\left (x^4-x^2-4x+5 \right )\\& \textup{og find minimum.} \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.