Matematik

regning med vektorer og parameterfremstillinger:

05. maj 2020 af thebreakers19 - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen! 

Jeg har nedenstående opgave, jeg kunne hjertens gerne tænke mig en pegeretning til løsning - jeg kunne godt tænke mig svar til spørgsmål c) 

Vedhæftet fil: opgave-9.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2020 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. maj 2020 af mathon

            \small \small \begin{array}{lllll}a)&\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 2\\5 \end{pmatrix}+5 \cdot \begin{pmatrix} 3\\1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 17\\10 \end{pmatrix} \\\\\\ c)&\overrightarrow{r}_m =\widehat{ \begin{pmatrix} 3\\1 \end{pmatrix}} = \begin{pmatrix} -1\\3 \end{pmatrix}\\\\\\ d)&m\textup{:}\quad \begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 1\\1 \end{pmatrix}+s\cdot \begin{pmatrix} -1\\3 \end{pmatrix} \quad s\in \mathbb{R}\end{array}


Svar #3
05. maj 2020 af thebreakers19

Aha! Så m er ls tværvektor - selvfølgelig! 


Skriv et svar til: regning med vektorer og parameterfremstillinger:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.