Fysik

Fysik

05. maj 2020 af annekatrine57 - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe i hvilken rækkefølge hvilken pære lyser kraftigst?


Svar #1
05. maj 2020 af annekatrine57

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2020 af SF2020 (Slettet)

I rækkefølge lyser mest til lyser mindst: 

1=6, 7, 2=3=4=5, 8=9


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.